Tratamente

consultatii

Tratamente pe sticla organica si minerala - pentru o mai buna pastrare a lentilelor

Va asteptam cu drag in cadrul opticii noastre medicale pentru a beneficia de toate aceste tratamente pe sticla organica ce permit o buna administrare a oricaror tipuri de ochelari. Prin urmare, noi va punem la dispozitie o serie de tratamente cum ar fi: crizal forte UV, Crizal Alize Uv, Crizal Sun si Trio Clean.

Obiectivele companiei noastre sunt mereu atinse deoarece reusim sa avem rezultate pozitive de fiecare data

Crizal Forte UV reprezinta un tratament de calitate net superioara ce va ajuta sa aveti o vedere deosebit de clara si se remarca prin durabilitate marita. Se distinge printr-o buna eficienta hidrofobica si oleofobica si, in plus, are un efect antistatic si antireflex multiplu. Principalul avantaj il constituie faptul ca lentilele raman mult mai curate in timpul utilizarii si in acelasi timp, va ofera un plus de confort. Crizal Alize Uv este de asemenea, un tratament performant cu efect atistatic, de antireflex si de durificare, care are pe deasupra si un strat hidrofob ce actioneaza ca o bariera protectiva impotriva microbilor si impuratilor din exterior. Dupa cum ii spune si denumirea, Crizal Sun reprezinta un tratament pentru lentilele de soare, ce se remarca prin caracteristici esentiale de durificare a lentilei, avand si un element hidrofobic pe ambele suprafete ale lentilei. Trio Clean constituie un tratament cu efect de durificare, antireflex multiplu si oleofob, conferind un plus de rezistenta dat fiind faptul ca zgarieturile sunt tinute la distanta.

Tratamentele pe sticla minerala au denumiri diferite si sunt 3 la numar: Super Diafal, Multi Diafal si Diafal. Toate acestea se remarca prin eficienta marita si sunt deosebit de apreciate de catre utilizatori. Super Diafal este un tratament performant cu multistrat antireflex si are rolul suprem de a elimina reflexiile neplacute si suparatoare. Acesta are si un strat oleofeb fiind recunoscute ca asigura aderenta redusa a apei si a murdariei. Multi Diafal este tratamentul ce reduce in cantitate mare reflexiile parazite iar Diafal contine monostrat antireflex ce ofera o reducere a reflexiilor parazite, in proportie de la 8% la 4%. Prin urmare, orice tip de tratament ati alege acesta va ofera o solutie eficienta pentru protejarea sanatatii oculare.