Lentile progresive

consultatii

Lentile Progresive- multiple avantaje

Aceste lentile progresive atrag dupa sine nenumarate beneficii si au rolul de a va proteja ochii impotriva luminii deosebit de stralucitoare a soarelui si a radiatiilor ultraviolete. Folosind aceste lentile de la Nordik Optik aveti toate sansele sa va imbunatatiti vederea si sa aveti confortul vizual la care ati visat.

Obiectivele companiei noastre sunt mereu atinse deoarece reusim sa avem rezultate pozitive de fiecare data

Avantajul suprem al acestor lentile consta in faptul ca se poate purta doar un singur ochelar care sa imbine doua caracteristici esentiale, astfel ca acestia au dublu rol, avand eficienta maxima si la distanta si aproape. Aceste lentile progresive sunt concepute sa utilizeze principiul de optimizare, reprezentand in acelasi timp suprafata lentilelor cu functii speciale.

Prin urmare o lentila progresiva este de fapt o lentila corectoare folosite pentru anumite afectiuni cum ar fi tulburari de vedere sau de acomodare. Un alt beneficiu este acela ca puterea lentilei poate creste in functie de administrarea oftalmologului. Dat fiind faptul ca odata cu inaintarea in varsta pot aparea diferite probleme de vedere cauzate de imbatranirea cristalinului, aveti posibilitatea sa va corectati vederea si sa redobanditi claritatea prin achizitionarea de ochelari cu lentile progresive. Acestea sunt alcatuite din trei zonede baza, si-anume : pentru aproape, intermediar si pentru distanta, avand un grad inalt de eficienta in orice situatie. Totodata, au rolul de a inlaturara in mod decisiv, efectele deranjante produse de lentilele monofocale si astfel, nu va mai trebui sa mai schimbati ochelarii atunci cand intreprindeti diferite activitati. Medicii nostri specialisti va pun la dispozitie lentile progresive concepute in conformitate cu tehnologiile de ultima generatie si va furnizeaza solutiile optime pentru fiecare caz in parte. In prescrierea acestor tipuri de lentile se tine cont de activitatea dumneavoastra zilnica si miscarile globului ocular pentru a fi siguri ca alegerea facuta este cea corecta.