Lentile drivewear

consultatii

Lentile Drivewear - profesionalism si calitate

Dupa cum le spune si numele, aceste lentile Drivewear reprezinta de fapt ochelarii profesionisti folositi in timp ce conduceti si sunt realizati cu ajutorul unor tehnologii avansate ce imbunatatesc in mod vizibil imaginile percepute de catre ochiul uman in diferite conditii meteorologice.

Ochelarii functioneaza ca un filtru eficient de polarizare, oferind o protectie nemaipomenit de buna

Prin urmare, cand vremea este nefavorabila, este recomandat sa purtati acestea lentile Drivewear de la Nordik Optik deoarece elimina reflexiile si imbunatatesc acuitatea vizuala. In plus, acestea sunt proiectate in special pentru a oferi ochiului o absorbtie a luminii de 65% astfel ca vederea fiecarui purtator se va imbunatati in mod remarcabil.

De cele mai multe ori sunteti deranjati la condus atunci cand lumina extrem de puternica a soarelui va bate direct in ochi de aceea lentilele drivewear reprezinta solutia optima dat fiind faptul ca va ofera o claritate sporita la volan. Acum puteti folosi ochelari cu lentile drivewear atat in timp ce conduceti masina cat si afara acesteia. Se stie deja ca parbrizul masinilor reactioneaza ca o bariera impotriva razelor ultraviolete in timp ce lentilele drivewear ofera protectie impotriva luminii puternice iar absorbtia de lumina poate creste pana la 88%. Produsele noastre se adapteaza cu usurinta oricarei cerinte, ofera calitate vizuala ochilor si, implicit veti avea o mai buna vizibilitatea asupra semnelor de circulatie atunci cand va confruntati cu conditii meteorologice severe. Acum nu mai trebuie sa va schimbati mereu ochelarii, atunci cand e soare sau vant puternic, pentru ca aceste lentile imbunatatesc calitatea vederii, sunt extrem de eficiente si in acelasi timp, confera siguranta purtatorului in timp ce se afla la volan si are de parcurs o distanta mare de drum.