Lentile aeriene

consultatii

Lentile aeriene - diverse categorii

Optica medicala Nordik Optik va ofera o varietate de lentile aeriene, dat fiind faptul ca fiecare atrag dupa sine multiple avantaje, contribuind in acelasi timp la o vedere surprinzator de buna. Acestea sunt deosebit de eficiente in timp ce va aflati la volan sau petreceti mai mult timp in fata calculatorului.

Aici este locul unde puteti gasi produse eficiente la cel mai bun raport calitate pret

Specialistii nostri va pun la dispozitie un numar considerabil de modele ce se ridica la cele mai inalte standarde calitative. Lentilele aeriene sunt de mai multe feluri cum ar fi: lentile minerale (sticla), lentile organice ( plastic), lentile fotocromatice, lentile din policarbonat, lentile pentru calculator, lentile aeriene de soare, lentile polarizante. Acum aveti sansa sa gasiti toate aceste lentile aeriene la preturi deosebit de avantajoase si puteti alege produsul care se potriveste cel mai bine necesitatilor dumneavoastra. Spre deosebire de cele organice, lentilele minerale sunt putin mai groase si prezinta un risc de spargere mai mare, insa totodata, acestea nu necesita o ingrijire speciala. Lentile organice sunt confectionate din plastic, drept urmare sunt mult mai usoare si sunt mult mai rezistente. Aceste modele din plastic beneficiaza de tratamente de durificare, antireflex, iar lentilele se curata cu usurinta, datorita stratului antistatic care nu permite prafului si murdariei sa va impiedice sa vedeti cat mai clar.

Din cadrul opticii noastre va puteti achizitiona chiar si lentile aeriene cu indice mare de refractie care foarte subtiri, confera o mare claritate si au un aspect estetic deosebit. Lentilele fotocromatice au proprietatea de a se colora in functie de intensitatea radiatiilor ultravilete si in acelasi timp indeparteaza disconfortul vizual si va ofera o stare permanenta de bine. Lentilele din policarbonat se remarca prin rezistenta, oferind o protectie foarte mare in cazul in care suferiti de afectiuni acute ale ochilor. Lentilele pentru calculator sunt foarte apreciate datorita rolului suprem de a proteja ochii impotriva radiatiilor, indepartand durerea de cap atat sporind eficenta la locul de munca.Lentilele aeriene de soare sunt deosebit de apreciate deoarece absorb radiatiile ultraviolete pana la 400 nm si reduc in mod considerabil reflexiile orbitoare in timp ce lentilele polarizante functioneaza ca o bariera protectiva impotriva luminii extrem de puternice care pot fi deosebit de deranjante in anumite situatii