Lentile transitions

Pastrati-va sanatatea ochilor cu lentile Transitions

Daca nu ati auzit pana acum de aceste produse este momentul ideal sa aflati ca lentilele Transitions se adapteaza in functie de gradul de luminozotate si, in acelasi timp, protejeaza vederea impotriva radiatiilelor daunatoare.

lentile-transitions

Obiectivele companiei noastre sunt mereu atinse deoarece reusim sa avem rezultate pozitive de fiecare data

Se cunoaste deja faptul ca cea mai mare parte a luminii deosebit de stralucitoare de afara confera un disconfort marit si tulbura vederea dat fiind faptul ca cei care au ochii mai sensibili la lumina resimt o oboseala intensa la nivelul ochilor. Daca va aflati intr-una din aceste situatii, este indicat sa purtati lentile Transitions pentru ca acestea inlatura migrenele si nu va veti mai simti ochii iritati si inrositi. In special, daca prin natura muncii dumneavoastra, trebuie sa conduceti pe distante mari faptul ca clipiti mai des cand lumina va bate direct in ochi, va pune in pericol siguranta in trafic.

Aceste lentile va ofera posibilitatea de a va pastra sanatatea vizuala la standarde ridicate pentru ca specialistii in optica medicala de la Nordik Optik sunt mereu preocupati sa va ofere un confort vizual sporit. Folositi lentile inteligente care se adapteaza fotocromatic in conformitate cu intensitatea luminii conferindu-va protectie maxima impotriva razelor ultraviolete. Avantajul suprem al acestor tipuri de lentile este constuit de faptul ca se ajusteaza cu usurinta de la incolor la colorat, la interior in exterior, indiferent daca este vorba de lumina naturala sau artificiala. De asemenea, sunt recunoscute pentru faptul ca protejeaza vederea de cel puțin 20% din lumina artificiala și peste 85% din lumina naturala. Dat fiind faptul ca au in componenta molecule pe baza de carbon lentilele Transitions se intuneca si isi schimba culoarea in functie de schimbarile de lumina din jur. In momentul cand expunerea la lumina scade, legaturile moleculare revin la forma lor anterioara, iar lentila este perfect curata. Prin urmare, culorile si efectele moderne fac ca aceste lentile să fie pe placul tuturor clientilor, avand in vedere ca se pliaza perfect oricarui stil.