Laborator

consultatii

Laborator montaj eficienta marita si precizie maxima

Nordik Optik detine un laborator montaj de exceptie care va aduce rezultatele dorite de fiecare data. In urma unui control specializat medicii nostri sunt in masura sa va prescrie ochelarii de care aveti nevoie.

Noi realizam montaj specializat folosind aparatura moderne, de ultima generatie, pentru ca vrem sa ne apropiem cat mai mult de perfectiune.

Folosim sisteme noi de prelucrare si slefuim lentile de ochelari cu atentie la detalii, pentru ca ne dorim tot ceea ce este mai bun pentru dumneavoastra. In plus, scanarea de ochelari se realizeaza in 3 dimensiuni, pentru ambii ochi sau prin copiere de la un ochi la celalalt, ceea ce are precizie maxima si va ofera nenumarate beneficii.

Mai mult decat atat, instrumentele de optica folosite permit efectuarea tuturor etapelor cu profesionalism si usurinta, incepand de la examinarea vederii si pana la perforarea lentilelor necesare. Folosim doar aparatura de ultima generatie ce va aduc o performanta marita si va punem la dispozitie servicii moderne care se pliaza cu brio necesitatilor clientilor nostri. Acum aveti toate motivele pentru care sa colaborati cu firma noastra dat fiind faptul ca promptitudinea, corectitudinea si profesionalismul sunt cateva caracteristici de baza care vorbesc de la sine. De asemenea, consideram ca face parte din responsabilitatea noastra sa va aducem rezultatele dorite de fiecare data. Facem eforturi considerabile zi de zi pentru ca vrem ca fiecare client sa beneficieze de atentia noastra si de ingrijirea specializata pe care le-o oferim. Raspundem prompt si rapid solicitarilor dumneavoastra si va sprijinim cu informatii oricand aveti nevoie de ajutorul nostru. Ne puteti contacta atat telefonic cat si prin email si veti vedea ca merita pe deplin sa colaborati cu firma noastra Aici aveti sansa unica de a experimenta o consultatie optometrica perfecta, pentru ca masuratorile sunt realizate cu cea mai mare precizie iar ramele sunt alese in conformitate cu ultimele tendinte ale modei. In dotarea laboratorului propiu avem urmatoarele scule - sistem prelucrare lentile Essilor Deltat, scanner rame Essilor Tess si autolensmetru Tomey TL-100 de la Zeiss